enda

Mark Goldblatt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Percy Jackson & Uhyrernes Hav 2013 Klip U/Spillefilm
Abernes planet: Oprindelsen 2011 Klip U/Spillefilm
The wolfman 2010 Klip U/Spillefilm
G-force 2009 Klip U/Spillefilm
X-Men: The Last Stand 2006 Klip U/Spillefilm
xXx2 - The Next Level 2005 Klip U/Spillefilm
Eksorcisten: Begyndelsen 2004 Klip U/Spillefilm
Bad Boys II 2003 Klip U/Spillefilm
Bad Company 2002 Klip U/Spillefilm
Pearl Harbor 2001 Klip U/Spillefilm
Hollow Man - usynlig 2000 Klip U/Spillefilm
Armageddon 1998 Klip U/Spillefilm
Starship troopers 1997 Klip U/Spillefilm
Showgirls 1995 Klip U/Spillefilm
Livsfarlig løgn 1994 Klip U/Spillefilm
Super Mario Bros. 1993 Klip U/Spillefilm
Terminator 2: Dommedag 1991 Klip U/Spillefilm
The last boy scout 1991 Klip U/Spillefilm
Nightbreed - Nattens yngel 1990 Klip U/Spillefilm
Predator 2 - Rovdyret 1990 Klip U/Spillefilm
The Punisher 1989 Instruktion U/Spillefilm
Spionen der kom ind på skærmen 1986 Klip U/Spillefilm
Rambo - First Blood 2 1985 Klip U/Spillefilm
Commando 1985 Klip U/Spillefilm
Terminator 1984 Klip U/Spillefilm
Farligt brændpunkt 1984 Klip U/Spillefilm
Maskernes nat 2 1982 Klip U/Spillefilm
Varulve 1980 Klip U/Spillefilm
Rædsler i dybet 1978 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.