enda

Mark Gordon

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En sand løgn 2006 Produktion U/Spillefilm
Hostage 2005 Produktion U/Spillefilm
Casanova 2005 Produktion U/Spillefilm
The Patriot 2000 Produktion U/Spillefilm
Saving private Ryan 1998 Producer U/Spillefilm
Hard Rain 1998 Producer U/Spillefilm
Paulie 1998 Producer U/Spillefilm
Forbandelsen 1997 Producer U/Spillefilm
Sjakalen 1997 Producer U/Spillefilm
Broken arrow 1996 Producer U/Spillefilm
Speed 1994 Producer U/Spillefilm
De unge rebeller 1993 Producer U/Spillefilm
Spor af rødt 1992 Producer U/Spillefilm
Far, mor og møgunge 1990 Lyd U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.