enda

Mark Irwin

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Dance flick 2009 Foto U/Spillefilm
Big Momma's house 2 2006 Foto U/Spillefilm
Scary Movie 3 2003 Foto U/Spillefilm
Freddy Got Fingered 2001 Foto U/Spillefilm
Sig det' løgn 2001 Foto U/Spillefilm
American Pie 2 2001 Foto U/Spillefilm
Jeg, mig & Irene 2000 Foto U/Spillefilm
Road Trip 2000 Foto U/Spillefilm
10 Things I Hate About You 1999 Foto U/Spillefilm
Vild med Mary 1998 Foto U/Spillefilm
Kingpin 1996 Foto U/Spillefilm
Scream 1996 Foto U/Spillefilm
Dum og dummere 1994 Foto U/Spillefilm
Passenger Nr. 57 1992 Foto U/Spillefilm
RoboCop 2 1990 Foto U/Spillefilm
Dark Angel 1989 Foto U/Spillefilm
Blob 1988 Foto U/Spillefilm
Gysertimen 2 1988 Foto U/Spillefilm
Fanget bag fjendens linier 1988 Foto U/Spillefilm
Hanoi Hilton 1987 Foto U/Spillefilm
Fluen 1986 Foto U/Spillefilm
Youngblood 1986 Foto U/Spillefilm
Protector 1985 Foto U/Spillefilm
Dead zone 1983 Foto U/Spillefilm
Videodrome 1982 Foto U/Spillefilm
De lovløse 1981 Foto U/Spillefilm
Scanners 1980 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.