enda

Mark Julius

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Anstalten 2011 Colorgrading Tv-serie
Stævnemødet 1998 Klip DK/Kort fiktion
Grønland på cykel! 1998 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Færøerne på cykel ! 1998 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Island på cykel! 1998 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Voyeur 1998 Musik DK/Dokumentarfilm
Credo 1998 Lyd DK/Eksperimentalfilm
På vej mod Mars 1995 Klip DK/Dokumentarfilm

Som Mark Julius Nielsen

Title År Funktion Category
Digital Workshop 1999 1999 Klip Antologi
Autumn Leaves 1999 Klip DK/Kort fiktion
Voyeur 1998 Foto, Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Det 11. Besøg 1997 Instruktion, Klip, Musik, Lyd DK/Kort fiktion
Rimhinde 1997 Lyd DK/Eksperimentalfilm
The Meet Café 1996 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Per Sonniks 1995 Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Illustrated man 1995 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Delta Legends Presents Charley Patton 1995 Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Afsked 1995 Lyd DK/Kort fiktion

Som Mark Nielsen

Title År Funktion Category
Christian IV - Den sidste rejse 2018 Stuntkoordinator, Special effects DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Special effects DK/Spillefilm
Skytten 2013 Special effects-tekniker DK/Spillefilm
Broen 2 2013 SFX-tekniker Tv-serie
Med lukkede øjne 2010 Lys DK/Spillefilm
Safe condition, happiness & misery 2001 Klip, Lyd DK/Kort fiktion
Koldt paradis 1996 Klip DK/Kort fiktion
Essen 1995 1996 Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Mellem lys og skygge 1996 Klip DK/Eksperimentalfilm
Cuba på cykel / Cuba en bicicleta 1995 Foto, Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Illustrated man 1995 Musik DK/Dokumentarfilm
Sandhedens time 1995 Lyd DK/Kort fiktion
Hovede 1994 Klip DK/Eksperimentalfilm
Jeg rejser for at overleve 1994 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.