enda

Mark Kitter

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ronnie ser på stjernerne 2010 Banderival #5, Special effects DK/Kort fiktion
Den sorte Madonna 2007 Special effects DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Special effect DK/Spillefilm
Babas bilar 2006 Special effects-tekniker U/Spillefilm
Ambulancen 2005 Special effects DK/Spillefilm
Truslen 2004 Special effects-tekniker U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.