enda

Mark Knopfler

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Når halen logrer med hunden 1997 Musik U/Spillefilm
Sidste udkørsel til Brooklyn 1989 Musik U/Spillefilm
Prinsessen og de skøre riddere 1987 Musik U/Spillefilm
Cal 1984 Musik U/Spillefilm
Når isen smelter 1984 Musik U/Spillefilm
Local Hero 1983 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.