enda

Mark Livolsi

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Saving Mr. Banks 2013 Klip U/Spillefilm
We bought a Zoo 2011 Klip U/Spillefilm
Marley & Me 2009 Klip U/Spillefilm
The blind side 2009 Klip U/Spillefilm
The Devil Wears Prada 2006 Klip U/Spillefilm
Wedding crashers 2005 Klip U/Spillefilm
The girl next door 2004 Klip U/Spillefilm
Pieces of April 2003 Klip U/Spillefilm
Vanilla Sky 2001 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.