enda

Mark Mylod

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
What's your number? 2011 Instruktion U/Spillefilm
Game of Thrones 2011 Instruktion Tv-serie
Entourage - The Complete 4Th Season 2008 Instruktion
Entourage Season 3, Part 1 2006 Instruktion
Entourage Season 3B 2006 Instruktion
The Big White 2005 Instruktion U/Spillefilm
Ali G Inda House 2002 Instruktion
Ali G Indahouse 2002 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.