enda

Mark Ricker

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Trumbo 2015 Scenograf U/Spillefilm
The way way back 2013 Produktionsdesign U/Spillefilm
Niceville 2011 Produktionsdesign U/Spillefilm
Julie & Julia 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Nanny Diaries 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
En sand løgn 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kærester 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.