enda

Mark Robson

(1913 – 1978)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Lavine ekspressen 1979 Instruktion U/Spillefilm
Jordskælv 1974 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Giften i kroppen 1969 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Den tabte kommando 1966 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Von Ryan's ekspres 1965 Instruktion U/Spillefilm
Tilbage til livet 1950 Instruktion U/Spillefilm
Champion 1949 Instruktion U/Spillefilm
Angsten for det ukendte 1942 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.