enda

Mark Strong

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Brothers Grimsby 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Mindscape 2013 John U/Spillefilm
Dame, konge, es, spion 2011 Jim Prideaux U/Spillefilm
The young Victoria 2009 Sir John Conroy U/Spillefilm
Body of lies 2008 Hani U/Spillefilm
It's all about love 2002 Arthur DK/Spillefilm
Victor & pigerne 1998 Dave Summers U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.