enda

Marlene Billie Andreasen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Iqbal & Den Indiske Juvel 2018 Klipper DK/Spillefilm
Iqbal & superchippen 2016 B-klipper DK/Spillefilm
Et civiliseret land 2014 Klipper DK/Dokumentarfilm
Tvillingerne & julemanden 2013 Klipper Tv-serie
Vildfugl 2012 Klip, Klipper DK/Kort fiktion
Identitetstyveriet 2012 Klip DK/Dokumentarfilm
You & Me Forever 2012 Klipper DK/Spillefilm
Belinda Beautiful 2012 Klipper DK/Kort fiktion
Labrador 2012 Klippeassistent DK/Spillefilm
Limbo 2011 Klip Tv-serie
Pig country 2010 Klip DK/Dokumentarfilm
En feminin dreng 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Camping 2009 Klip DK/Spillefilm
Rastløs i paradis 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Mig og Jesper 2009 Supplerende klip DK/Dokumentarfilm
Let's be together 2008 Klip DK/Dokumentarfilm
Paradis 2008 Klip DK/Dokumentarfilm
Gaven 2008 Klip DK/Spillefilm
Lille soldat 2008 B-klipper DK/Spillefilm
Der er ingen ende på Vejle 2007 Klip DK/Kort fiktion
Tidevandet 2006 Klip DK/Kort fiktion
Same Old Song 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Forbrydelser 2004 Klippeassistent DK/Spillefilm
Wilbur begår selvmord 2002 Klippeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.