enda

Marlene Dietrich

(1901 – 1992)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Guldfuglen 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Stage Fright 1950 Medvirkende U/Spillefilm
Foreign affair 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Grevinden af New Orleans 1940 Medvirkende U/Spillefilm
Engel 1937 Medvirkende U/Spillefilm
Shanghai Express 1932 Medvirkende U/Spillefilm
Den blaa Engel 1930 Lola-Lola, varietésangerinde U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.