enda

Marlon Brando

(1924 – 2004)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Apocalypse Now: Final Cut 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Dommedag nu 2001 Col. Kurtz U/Spillefilm
Don Juan Demarco 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Christopher Columbus - Den store eventyrer 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Jackpot til desert 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Dommedag nu 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Superman 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Sidste tango i Paris 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Godfather I 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Candy 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Glimt i et gyldent øje 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Den djævelske jagt 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Grevinden fra Hong Kong 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Mytteri på Bounty 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Manden i slangeskind 1959 Medvirkende U/Spillefilm
De unge løver 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Det lille tehus 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Guys and Dolls 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Vild ungdom 1954 Johnny Strabler U/Spillefilm
I storbyens havn 1954 Medvirkende U/Spillefilm
Julius Cæsar 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Omstigning til paradis 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Stækkede vinger 1950 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.