enda

Marlon Wayans

(1972 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fifty Shades of Black 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Dance flick 2009 Manus, Producer U/Spillefilm
White chicks 2004 Marcus Copeland, Manus, Produktion U/Spillefilm
The ladykillers 2004 Gawain MacSam U/Spillefilm
Scary Movie 2 2001 Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Scary Movie 2000 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.