enda

Marsha Mason

(1942 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Elitesoldaten 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Max Dugan gør livet lettere 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Stol på mig 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Et nyt kapitel 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Audrey Rose 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Hvem sover hvor 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Orlov til midnat 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.