enda

Marta Holm

(1994 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Danmark 2017 Anna DK/Spillefilm
LIV 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Hemmeligheden 2012 Rianne DK/Spillefilm
Hemmeligheden 1:4 2012 Rianne Tv-serie
Hemmeligheden 3:4 2012 Rianne Tv-serie
Hemmeligheden 2:4 2012 Rianne Tv-serie
Hemmeligheden 4:4 2012 Rianne Tv-serie
Skyskraber 2011 Edith DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.