enda

Martha Coolidge

(1946 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Material Girls 2006 Instruktion
The Prince & Me 2004 Instruktion U/Spillefilm
Out to Sea 1997 Instruktion U/Spillefilm
Angie 1994 Instruktion U/Spillefilm
Den vilde Rose 1991 Instruktion U/Spillefilm
Geni-skolen 1985 Instruktion U/Spillefilm
Fingrene væk!! fra min pige 1983 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.