enda

Marthe Poncin

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hun kom fra Marseille 1957 Klip U/Spillefilm
Tilfældet Maurizius 1954 Klip U/Spillefilm
Henriettes festdag 1952 Klip U/Spillefilm
Pigefængslet 1949 Klip U/Spillefilm
Panik 1946 Klip U/Spillefilm
Aftenrøde 1939 Klip U/Spillefilm
Bag Façaden 1939 Klip U/Spillefilm
Et Tosset drama 1936 Klip U/Spillefilm
Vi holder sammen 1936 Klip U/Spillefilm
Navnløse helte 1935 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.