enda

Martin Balsam

(1919 – 1996)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Delta Force 1986 Medvirkende U/Spillefilm
En mand ser rødt 3 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Lynaktion Entebbe 1976 Medvirkende Tv-film
Husker du... 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Stone killer 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Anderson klanen 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Tora! Tora! Tora! 1970 Medvirkende U/Spillefilm
A Thousand Clowns 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Frygtens terror 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Tolv vrede mænd 1957 Medvirkende U/Spillefilm
De tavse vidner Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.