enda

Martin Böttcher

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Indianeroverfaldet i dødens dal 1968 Musik U/Spillefilm
Winnetou i dødens favntag 1965 Musik U/Spillefilm
Agent for Interpol 1964 Musik U/Spillefilm
Mord på stribe 1963 Musik U/Spillefilm
Dødshuset ved Themsen 1962 Musik U/Spillefilm
Skatten i Sølvsøen 1962 Musik U/Spillefilm
Afsporet ungdom 1956 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.