enda

Martin Bregman

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Bone Collector 1999 Producer U/Spillefilm
Nothing to lose 1995 Producer U/Spillefilm
The Shadow 1994 Producer U/Spillefilm
Fanget af fortiden 1993 Producer U/Spillefilm
Hvisken i mørket 1992 Producer U/Spillefilm
Sea of love 1989 Producer U/Spillefilm
En fri mand 1988 Producer U/Spillefilm
Den søde frihed 1985 Producer U/Spillefilm
Farligt bytte 1982 Produktion U/Spillefilm
Kom ned på jorden, Simon 1980 Producer U/Spillefilm
S.H.E./Super hemmelig efterretningsagent 1980 Producent U/Spillefilm
En mand med ambitioner 1979 Produktion U/Spillefilm
En skæv eftermiddag 1975 Produktion U/Spillefilm
Serpico 1973 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.