enda

Martin Brest

(1951 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Gigli 2003 Instruktion
Meet Joe Black 1998 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
En duft af kvinde 1992 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Midnight run 1988 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Frækkere end politiet tillader 1984 Instruktion U/Spillefilm
Guld og gamle drenge 1979 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.