enda

Martin Childs

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
One Chance 2013 Produktionsdesign U/Spillefilm
Wallis & Edward 2011 Produktionsdesign U/Spillefilm
Drengen i den stribede pyjamas 2008 Produktionsdesign U/Spillefilm
Lady in the Water 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Miss Potter 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Calendar Girls 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
From Hell 2001 Produktionsdesign U/Spillefilm
Shakespeare in Love 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hendes Majestæt Mrs. Brown 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.