enda

Martin Friis

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ækte vare 2014 Klipper DK/Spillefilm
Lækre til vi dør 2013 Klipper DK/Kort fiktion
Thorshammer 2010 Klip DK/Kort fiktion
Megaheavy 2009 Klip, Scripter DK/Kort fiktion
My lost generation 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Ensom er noget man er for sig selv 2009 Klip DK/Kort fiktion
Rejsecirkus 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Mesopotamia 2008 Klip DK/Kort fiktion
Nice To Meet You 2007 Klip DK/Dokumentarfilm
Curtains 2006 Instruktørassistent, Klipper DK/Kort fiktion
Samurai 2006 2. instruktørassistent, Grip DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.