enda

Martin Fugl Chabert

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Danmark 2017 Producer DK/Spillefilm
Alle for tre 2017 Scripter DK/Spillefilm
Vindmøllernes sus 2016 Associate producer DK/Spillefilm
Needle Boy 2016 Location manager-assistent DK/Spillefilm
Riders 2015 Runner DK/Kort fiktion
Steppeulven 2014 Producerassistent (udvikling), Runner DK/Spillefilm
I lossens time 2013 Producerassistent DK/Spillefilm
Mennesker på Skærmen 2012 Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.