enda

Martin Garde Abildgaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Lovebirds 2017 Instruktion, Manuskriptforfatter U/Kort fiktion
Ai Weiwei at Cycladic 2016 Instruktion, Manuskriptforfatter DK/Dokumentarfilm
Tom and His Computer Organ 2016 Instruktion, Manuskriptforfatter U/Kort fiktion
Hypoxia 2015 Instruktion, Manuskriptforfatter U/Kort fiktion
Friday 2011 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
America 2010 Instruktion, Manus U/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.