enda

Martin Gschlacht

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Crossing Boundaries 2012 Fotograf U/Spillefilm
Kvinder uden mænd 2010 Foto, Producer U/Spillefilm
Miraklet i Lourdes 2010 Foto, Producer U/Spillefilm
Revanche 2008 Fotograf U/Spillefilm
You Bet Your Life 2005 Fotograf, Producer U/Spillefilm
Hotel 2004 Produktion, Foto U/Spillefilm
Darwins mareridt 2004 Produktion U/Dokumentarfilm
Lovely Rita 2001 Foto U/Spillefilm
Luna Papa 1999 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.