enda

Martin Hansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cutterhead 2019 Special effects makeup DK/Spillefilm
Bokser 2018 Special effects makeup DK/Kort fiktion
Lila 2018 SFX DK/Kort fiktion
Kanin 2018 SFX DK/Kort fiktion
Finale 2018 Special effects makeup, Protesedesign DK/Spillefilm
Se, hvilken klovn 2017 Special effects makeup DK/Kort fiktion
Et knæk 2016 Special effects makeup DK/Kort fiktion
Needle Boy 2016 Special effects makeup DK/Spillefilm
The One 2016 Special effects makeup DK/Kort fiktion
Kys mig farvel 2015 Special effects makeup DK/Kort fiktion
Anton90 2015 Special effects makeup Tv-serie
Zombiehagen 2015 Special effects makeup-assistent DK/Kort fiktion
Det korte liv 2014 Special effects makeup, Special effects DK/Kort fiktion
Supernatural Tales 2012 Producer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.