enda

Martin Henderson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Strangers: Prey at Night 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Miracles from Heaven 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Torque - hævn på to hjul 2004 Cary Ford U/Spillefilm
Stolthed og brudgom 2004 Will Darcy U/Spillefilm
Skagerrak 2003 Ian/Ken DK/Spillefilm
The Ring 2002 Noah U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.