enda

Martin Hylander

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den døde soldat 2019 Rekonstruktion DK/Dokumentarfilm
Vildheks 2018 Biolog-Henrik, Børnecoach DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Børnecoach DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Stemme DK/Spillefilm
Miraklet 2014 Børnecoach DK/Spillefilm
Tintin: Enhjørningens hemmelighed 2011 Stemme U/Spillefilm
Frit fald 2011 Skuespiller-coach DK/Spillefilm
Hemmeligheder 2009 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.