enda

Martin Kongstad

(1963 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jeg er William 2017 Sejler DK/Spillefilm
Winnie og Karina - The Movie 2009 Manus DK/Spillefilm
Deroute 2008 Manus Tv-serie
Nynne 2005 Tjener DK/Spillefilm
Monas verden 2001 Janus DK/Spillefilm
Det sublime 1998 Gab DK/Kort fiktion
Let's Get Lost 1997 René DK/Spillefilm
Debut 1995 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.