enda

Martin Lawrence

(1965 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Big Mommas: Like father, like son 2011 Malcolm/Big Momma U/Spillefilm
De vilde svin 2007 Bobby Davis U/Spillefilm
Big Momma's house 2 2006 Malcolm Turner/"Big Momma" U/Spillefilm
Boog & Elliot - vilde venner 2006 Boog U/Spillefilm
National security 2003 Earl Montgomery U/Spillefilm
Bad Boys II 2003 Marcus Burnett U/Spillefilm
Big Momma's House 2000 Malcolm U/Spillefilm
Blue Streak 1999 Miles Logan U/Spillefilm
Nothing to lose 1995 T. Paul U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.