enda

Martin Persson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jagten 2013 Co-producent DK/Spillefilm
TPB AFK: The Pirate Bay away from keyboard 2012 Producer, Producent U/Dokumentarfilm
Happy End 2012 Producer U/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Co-producent DK/Spillefilm
Magi i luften 2011 Co-producer DK/Spillefilm
7 miljonärer 2006 Produktion U/Spillefilm
Wallander - det næste skridt 2005 Producer U/Spillefilm
Så hvid som sne 2001 Location manager U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.