enda

Martin Ransohoff

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Turbulence 1996 Producer U/Spillefilm
Skyldig 1993 Producer U/Spillefilm
The Big Town 1987 Producer U/Spillefilm
Teknisk uheld 1987 Producer U/Spillefilm
Kniven er det eneste vidne 1985 Producer U/Spillefilm
Jonathans første affære 1983 Produktion U/Spillefilm
Hanky panky 1982 Producent U/Spillefilm
The wanderers 1979 Produktion U/Spillefilm
Vinger i natten 1979 Produktion U/Spillefilm
Distrikt 87 - Boston City 1972 Produktion U/Spillefilm
Blind terror 1971 Produktion U/Spillefilm
Kvæleren fra Rillington Place 1970 Produktion U/Spillefilm
Punkt 22 1970 Producer U/Spillefilm
Den enøjede falk 1969 Produktion U/Spillefilm
I krig og kærlighed 1964 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.