enda

Martin Sheen

(1940 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Apocalypse Now: Final Cut 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Trash 2014 Father Juilliard U/Spillefilm
Bordertown 2006 Medvirkende U/Spillefilm
Dommedag nu 2001 Cpt. Willard U/Spillefilm
Præsident på frierfødder 1995 A.J. MacInervey U/Spillefilm
Slaget ved Gettysburg 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Kæft, trit og retning 1990 Instruktion, Manus, Medvirkende U/Spillefilm
Den 7. magt 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Sikkerhedens pris 1984 Medvirkende Tv-film
Den varme spion 1982 Medvirkende U/Spillefilm
En mand, en kvinde, et barn 1982 Medvirkende U/Spillefilm
USS Nimitz ... forsvundet i Stillehavet 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Dommedag nu 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Du lille hvid mand, jeg stor kriger 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Cassandra broen 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Badlands 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.