enda

Martin Sne

(1955 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den blå munk 1998 Rocker DK/Spillefilm
Ølaben 1996 Medvirkende DK/Kort fiktion
Ugeavisen 1990 Hugo Tv-serie
Charly og Steffen 1979 Medvirkende DK/Spillefilm
En ordentlig omgang 1977 Medvirkende Tv-film
En by i provinsen 1976 Louis Tv-serie
I Adams verden 1973 Drengen Tv-film
Afskedens time 1973 Johannes, Jacobsens ældste søn DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.