enda

Martin Sundstrøm

(1975 – )

Forfatter, instruktør. Født 18/11 1975 i København.

Uddannet cand.scient i fysik fra Københavns Universitet i 2000 og senere specialist i neuropsykologi (M.Sc.) fra Bristol Universitet i 2008. Siden 2007 tilknyttet DR som redaktør, tilrettelægger og instruktør. Udgav i 2012 den anmelderroste biografi "Man skal dø ung" om forfatteren og Spitfire-piloten Jens Gielstrup.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Historien om Danmark 2017 Instruktion Tv-serie
Angrebet på Shellhuset 2013 Instruktion, Klipper, Manuskript, B-fotograf, Producer DK/Dokumentarfilm
Dying in Dixieland 2009 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Fru Eilersen og Mehmet 2006 Instruktion, Manus, Musik, Producer DK/Kort fiktion
Genklang 1998 Instruktion, Producent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.