enda

Marty Feldman

(1933 – 1982)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Slapstick - og andre kineserier 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Vorherre til vejrs 1980 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Silent movie 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Sherlock Holmes' smarte bror 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Sherlock Holmes' smarte bror 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Frankenstein Junior 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Alle hjem burde have en 1970 Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.