enda

Marvin Hamlisch

(1944 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mit liv med Liberace 2013 Musik U/Spillefilm
The informant! 2009 Musik U/Spillefilm
kærligheden har to sider 1996 Musik U/Spillefilm
Frankie & Johnny 1991 Musik U/Spillefilm
Fælden klapper 1988 Musik U/Spillefilm
Tre mand og en baby 1987 Musik U/Spillefilm
D.A.R.Y.L. 1985 Musik U/Spillefilm
A chorus line 1985 Musik U/Spillefilm
Sophies valg 1982 Musik U/Spillefilm
Helle for Hollywood 1982 Musik U/Spillefilm
Gæt, hvem der ligger under sengen! 1980 Musik U/Spillefilm
Et nyt kapitel 1979 Musik U/Spillefilm
Samme tid næste år 1978 Musik U/Spillefilm
Spionen der elskede mig 1977 Musik U/Spillefilm
Den fjollede tjener 1977 Musik U/Kort fiktion
Lille mand i knibe 1975 Musik U/Spillefilm
Vore bedste år 1973 Musik U/Spillefilm
Krigen mellem mand og kvinde 1972 Musik U/Spillefilm
Mig og revolutionen 1971 Musik U/Spillefilm
Baskende ørn, den sidste kriger 1970 Musik U/Spillefilm
Mig og moneterne 1969 Musik U/Spillefilm
Min kone forstår mig ikke 1969 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.