enda

Mary Elizabeth Mastrantonio

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Farligt alibi 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Forbuden frugt 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Robin Hood: den fredløse 1991 Marian Dubois U/Spillefilm
Hvis sandheden skal frem 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Robin Hood - den fredløse 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Dybet 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Slam dance 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Det handler om penge 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.