enda

Mary-Louise Parker

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Red Sparrow 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Red 2 2013 Sarah U/Spillefilm
Red 2010 Sarah Ross U/Spillefilm
Howl 2010 Gail Potter U/Spillefilm
The five senses 1999 Rona U/Spillefilm
Boys on the side 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Klienten 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Mr. Wonderful 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Stegte grønne tomater 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.