enda

Mary Scheller

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Abgrund der Seelen 1920 Medvirkende U/Spillefilm
I Livets Hvirvel 1918 Medvirkende U/Spillefilm
Hvem skød? 1916 Medvirkende U/Spillefilm
De hvide Roser 1916 Grevinde Haugwitz U/Spillefilm
Ilden 1914 Enkegrevinden U/Spillefilm
Elena Fontana 1914 Medvirkende U/Spillefilm
Zapatas Bande 1914 Grevinde U/Spillefilm
Forhus og Baghus 1914 Fru Goldsohn U/Spillefilm
Stemmeretsdamen 1913 Mrs. Panburne, Nellys mor U/Spillefilm
S. 1. 1913 Baronesse Adeler U/Spillefilm
Generalens Børn 1912 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.