enda

Mary Stuart Masterson

(1966 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Besat af fortiden 1996 Robin Gaddis U/Spillefilm
Benny & Joon 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Stegte grønne tomater 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Vi vil ha' et barn 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Da Mr. Beanes tabte hovedet 1987 Medvirkende Tv-film
Sig du elsker mig! 1987 Medvirkende U/Spillefilm
For tæt på 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.