enda

Maryann Brandon

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Star Trek Into Darkness 2013 Klip U/Spillefilm
Kung Fu Panda 2 2011 Klip U/Spillefilm
Super 8 2011 Klip U/Spillefilm
Gulliver's travels 2010 Klip U/Spillefilm
Star Trek 2009 Klip U/Spillefilm
Mission: Impossible III 2006 Klip U/Spillefilm
Tusind tønder land 1997 Klip U/Spillefilm
Bingo 1991 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.