enda

Masayuki Mori

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Zatôichi - Den blinde samurai 2003 Produktion U/Spillefilm
Brother 2000 Producer U/Spillefilm
Hana-bi - Blomster og ild 1997 Producer U/Spillefilm
Sonatine 1993 Produktion U/Spillefilm
Idioten 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Rashomon - dæmonernes port 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.