enda

Mathias Winum

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Reward - Tales of Alethrion 2015 Alethrion DK/Kort fiktion
The Reward 2013 Komponist, Lyddesign DK/Kort fiktion
Captain Awesome 2011 Musik DK/Kort fiktion
The Saga of Biôrn 2011 Komponist DK/Kort fiktion
They Came From Beyond the Sun 2010 Lyd DK/Kort fiktion
Project: Alpha 2009 Lyd DK/Kort fiktion
Sheep! 2009 Lyd, Musik DK/Kort fiktion
Fra Alaska til Kenya 2008 Lyd, Musik DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.