enda

Mathieu Amalric

(1965 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De gyldne år 2015 Medvirkende U/Spillefilm
The Grand Budapest Hotel 2014 Serge X. U/Spillefilm
Venus i pels 2013 Thomas U/Spillefilm
Adèle and the Secret of the Mummy 2010 Medvirkende U/Spillefilm
James Bond - Quantum of Solace 2008 Dominic Greene U/Spillefilm
Public enemy No. 1 - del 2 2008 Francois Besse U/Spillefilm
Dykkerklokken og sommerfuglen 2007 Jean-Dominique Bauby U/Spillefilm
La moustache 2005 Serge U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.