enda

Mathieu Kassovitz

(1967 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Happy End 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Louise-Michel 2010 Producer U/Spillefilm
Johnny Mad Dog 2009 Producer U/Spillefilm
Babylon A.D. 2008 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
White Palms 2006 Producer U/Spillefilm
Gothika 2003 Instruktion U/Spillefilm
Den fabelagtige Amélie fra Montmartre 2001 Nino Quincampoix U/Spillefilm
De blodrøde floder 2000 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den diskrete helt 1996 Albert Dehousse U/Spillefilm
Hadet 1995 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.