enda

Mathilde Hvid Lippmann

Mathilde Hvid Lippmann (f. 1976) har en BA i Film – og Medievidenskab fra Københavns Universitet fra 2007. Før hun selv begyndte at producere dokumentarfilm arbejdede hun som scenograf, rekvisitør, instruktørassistent og produktionsleder. Hun været tilknyttet Made in Copenhagen som producer siden 2013 og har to gange vundet Robert for bedste korte dokumentarfilm.
Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Bjergene 2023 Producer DK/Dokumentarfilm
Mr. Graversen 2022 Producer DK/Dokumentarfilm
An eternity of you and me 2022 Producer DK/Dokumentarfilm
Min bror, mit hjem 2021 Producer DK/Dokumentarfilm
Klub kranium 2021 Producer DK/Dokumentarfilm
Doel 2018 Producer DK/Dokumentarfilm
Vi lader billedet stå et øjeblik 2017 Producer DK/Dokumentarfilm
Josefines bondegård (Oversigt) 2015 Producer Dokumentarserie
Josefines bondegård - Grisebasserne 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Josefines bondegård - Gederne 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Josefines bondegård - Kaninerne 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Josefines bondegård - Køkkenhaven 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Josefines bondegård - Hundehvalpen 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Josefines bondegård - Griseslagtning 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Josefines bondegård - Jul på gården 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Mig og min far - hvem fanden gider klappe? 2014 Producer, Manuskript DK/Dokumentarfilm
Et civiliseret land 2014 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Putins kys 2012 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Ordet fanger 2012 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Min smukke datter 2011 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Med døden til følge 2011 Produktion DK/Dokumentarfilm
Christas mareridt 2010 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Fodboldpigerne 2010 Produktionsleder Dokumentarserie
Fodboldpigerne - Del 1 2010 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Fodboldpigerne - Del 2 2010 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Fodboldpigerne - Del 4 2010 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Fodboldpigerne - Del 3 2010 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Fodboldpigerne - Del 5 2010 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Fodboldpigerne - Del 6 2010 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Blekingegadebanden 2009 Produktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Usynlige piger 2009 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Verden i Danmark 2007 Instruktørassistent DK/Dokumentarfilm
Løgnhalsen 2007 Scenograf Tv-serie
Bokseren 2003 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Postkort fra Mars 2001 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.